Juni 2022






Länkar till artiklar:
- The coming food catastrophe, The Economist
- Åtta reformer (och en minister) för en konkurrens- och motståndskraftig livsmedelsindustri, Livsmedelsföretagen
- Kostnadskrisen: ”För många av oss små och mellanstora producenter handlar det nu om liv eller död”, Livsmedelsföretagen
- Maten är dyr – men måste bli ännu dyrare, Aftonbladet
- Fortsatt höga producentpriser i maj 2022, SCB
- Free Trade Letter (2022)
- Fortsatt maktmissbruk – trots ny lag: ”Ett batteri av otillbörliga metoder”, Dagens Industri
- Schocking “Eat a Swede” mockumentary wins entertainment grand prix at Cannes, Adage
- Prisregn över Livsmedelsföretagens hållbarhetskampanj "Eat a Swede", Livsmedelsföretagen
- Riksdagsseminarium: Livsmedelsindustrin och effekterna av coronapandemin
- Riksdagsseminarium: Mat och folkhälsa - vad gör livsmedelsbranschen för bättre matvanor?
- Hur kan livsmedelsstrategin bidra till kompetensförsörjning inom livsmedelsindustrin?
- Webbinarium om cirkulär ekonomi och hållbara förpackningar